Ενοχλημένος ο ΠτΔ από τις δηλώσεις ΑΚΕΛ

Ενοχλημένος αναφορικά με τις δηλώσεις που γίνονται από πλευράς ΑΚΕΛ τις τελευταίες μέρες, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προσερχόμενος στο 15ο Ετήσιο Forecasting Event που διοργανώνει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών.

Θέλω να επιτύχω την ενότητα, αλλά, δυστυχώς, κάποιοι φαίνεται ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για το κόμμα παρά για αυτόν τον τόπο είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.
Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας με δηλώσεις του εν τη ουσία παραδέχθηκε αλλαγή της δημογραφίας στα κατεχόμενα και ερωτηθείς πώς αισθάνεται ο ίδιος για τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης εναντίον του, ο Πρόεδρος είπε ότι «νιώθω έντονα για όσους, προκειμένου να προσελκύσουν κάποιους δανεικούς ψήφους κατά τις Ευρωεκλογές, αντί να υιοθετούν τις θέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς προσπαθούν με κάθε τρόπο πώς να προβάλουν τα αδικαιολόγητα που παρουσιάζει η τουρκοκυπριακή ηγεσία.
Με στενοχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός, και θα πρέπει να προβληματίσει. Είναι μια σειρά γεγονότων που, δυστυχώς, υποχρεώνουν να γίνονται πολλές φορές και σκληρές δηλώσεις. Θέλω να αποφεύγω την όξυνση, θέλω να αποφύγω τις συγκρούσεις, θέλω να επιτύχω την ενότητα, αλλά, δυστυχώς, κάποιοι φαίνεται ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για το κόμμα παρά για αυτόν τον τόπο. Μου είναι αδιανόητο να ακούω να γίνεται κριτική για σωρεία πραγμάτων. Δεν θέλω απόψε να επεκταθώ, αλλά θα μου δοθεί η ευκαιρία για να δούμε πόσο ωφέλιμοι γινόμαστε προς αυτό που επιδιώκουμε. Είναι κανείς που συμφωνεί; Μου λένε ότι προσπαθώ να ακυρώσω το πλαίσιο Γκουτέρες; Τι έχουν αν απαντήσουν για αυτή τη δημογραφική αλλοίωση που παρατηρείται και την αξίωση της Τουρκίας για ισότιμη μεταχείριση Ελλήνων και Τούρκων υπηκόων;».

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 04:12

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.