facebook-icon twitter-icon rss-icon haberler

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΕΥΡΩΠΗ
    • ΔΙΕΘΝΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ
    • EU4U
  • ΤΟ ΡΙΚ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
  • ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΕΥΡΩΠΗ

%AM, %27 %373 %2020 %09:%Νοε

Γαλλία: Έντονες αντιδράσεις από τη βίαιη σύλληψη ενός μαύρου από αστυνομικούς

  • Εκτύπωση
  • E-mail
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(0 ψήφοι)
Γαλλία: Έντονες αντιδράσεις από τη βίαιη σύλληψη ενός μαύρου από αστυνομικούς

Μια νέα υπόθεση αστυνομικής βίας στη Γαλλία, λόγω της οποίας τέσσερις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αφού ξυλοκόπησαν έναν μαύρο παραγωγό μουσικής, ένα περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο, προκαλεί αντιδράσεις στην πολιτική τάξη.

Καθώς συνεχίζεται η συζήτηση για το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο περί “ καθολικής ασφάλειας”, βάσει του οποίου απαγορεύεται η δημοσίευση φωτογραφιών αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Νταρμαμέν δήλωσε ότι θα ζητήσει “ την αποπομπή” των αστυνομικών που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο δημοσιεύθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εικόνες που πρωτοδημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο Loopsider δείχνουν έναν άνδρα, τον οποίο αποκαλούν Μισέλ, να δέχεται χτυπήματα από αστυνομικούς στην είσοδο ενός στούντιο μουσικής στο Παρίσι.

“ Με αποκάλεσαν βρομοαράπη πολλές φορές την ώρα που με γρονθοκοπούσαν”, κατήγγειλε το θύμα, ο Μισέλ Ζεκλέρ, ο οποίος κατέθεσε μήνυση στη Γενική Επιθεώρηση της Γαλλικής Αστυνομίας (IGPN).

“ Οι άνθρωποι που θα έπρεπε να με προστατεύουν, μου επιτέθηκαν (...) δεν έκανα κάτι για να το αξίζω αυτό”, πρόσθεσε μιλώντας στους δημοσιογράφους. “ Θέλω απλώς αυτοί οι τρεις άνθρωποι να τιμωρηθούν από τον νόμο”.

Αρχικά τέθηκαν σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί, ενώ στη συνέχεια προστέθηκε και ένας τέταρτος, που πήγε να τους ενισχύσει στη διάρκεια του περιστατικού και ο οποίος φέρεται να πέταξε ένα δακρυγόνο μέσα στο στούντιο μουσικής, όπως δήλωσε στο AFP μια πηγή που έχει γνώση της υπόθεσης.

Ο Νταρμαμέν, που θα καταθέσει τη Δευτέρα ενώπιον της Νομοθετικής Επιτροπής της Εθνοσυνέλευσης, εκτίμησε μιλώντας στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ότι οι αστυνομικοί αυτοί “ σπίλωσαν τη στολή της Δημοκρατίας”.

Ο Γάλλος υπουργός Δικαιοσύνης Ερίκ Ντιπόν-Μορετί δήλωσε “ σοκαρισμένος από τις εικόνες”. Παραδέχθηκε μάλιστα ότι αν δεν υπήρχε το βίντεο, “ δεν θα είχαμε μάθει” για την υπόθεση αυτή και πρόσθεσε “ πρέπει να τραβάμε βίντεο”.

O επικεφαλής του κόμματος “ Ανυπότακτη Γαλλία” Ζαν-Λικ Μελανσόν εκτίμησε ότι η υπόθεση αυτή αποτελεί “ φρικτή απόδειξη του ζωτικής σημασίας χαρακτήρα του δικαιώματος να βιντεοσκοπείται η δράση των αστυνομικών”.

Με αυτό τον τρόπο ο Μελανσόν αναφερόταν στο άρθρο 24 του νόμου για την “ καθολική ασφάλεια”, που ποινικοποιεί τη μετάδοση εικόνων αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας.

Το νομοσχέδιο υιοθετήθηκε την Τρίτη από την Εθνοσυνέλευση και τώρα πρέπει να εξεταστεί από τη Γερουσία.

Το νομοσχέδιο στηρίζουν τα συνδικάτα των αστυνομικών και οι βουλευτές της δεξιάς και της ακροδεξιάς και προβλέπει την επιβολή ποινής φυλάκισης ενός έτους και προστίμου 45.000 ευρώ για τη μετάδοση “ της εικόνες του προσώπου ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου ταυτοποίησης” μελών των δυνάμεων ασφαλείας εν ώρα υπηρεσίας, όταν αυτή “ πλήττει τη σωματική ή πνευματική τους ακεραιότητα”.

Η αριστερά και οι υπέρμαχοι των ατομικών ελευθεριών θεωρούν ότι το νομοσχέδιο “ πλήττει δυσανάλογα” την ελευθερία στην πληροφόρηση και αποτελεί ένδειξη των αυταρχικών τάσεων του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ ανακοίνωσε χθες Πέμπτη το βράδυ τη δημιουργία “ μιας ανεξάρτητης επιτροπής αρμόδιας να προτείνει νέα έκδοχή” του άρθρου, για το οποίο αναμένεται να αποφανθεί και το Συνταγματικό Συμβούλιο.

Χτυπήματα με γκλομπ

Σύμφωνα με την κατάθεση των αστυνομικών, τα τρία μέλη των δυνάμεων της τάξης επενέβησαν το Σάββατο για να συλλάβουν τον Ζεκλέρ επειδή δεν φορούσε μάσκα. “ Την ώρα που προσπαθούσαμε να τον συλλάβουμε, μας έσπρωξε με βία μέσα στο κτίριο”, ισχυρίστηκαν.

Οι εικόνες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του στούντιο φαίνονται οι τρεις αστυνομικοί να εισέρχονται στο κτίριο αρπάζοντας το θύμα, ενώ στη συνέχεια το χτύπησαν με γροθιές, κλοτσιές και γκλομπ.

Σύμφωνα με τις ίδιες εικόνες, ο παραγωγός προέβαλε αντίσταση αρνούμενος να επιβιβαστεί στο αστυνομικό όχημα, όμως στη συνέχεια φαίνεται να προσπαθεί να προστατεύσει το σώμα και το πρόσωπό του από τα χτυπήματα. Το περιστατικό διαρκεί περίπου πέντε λεπτά.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα του στούντιο και έριξαν μέσα σε αυτό ένα δακρυγόνο.

Μετά τη σύλληψή του ο άνδρας αρχικά τέθηκε υπό κράτηση στο πλαίσιο μιας έρευνας “ για επίθεση κατά των αρχών” και “ ανυπακοή”.

Όμως η εισαγγελία του Παρισιού έβαλε στο αρχείο την έρευνα αυτή και ξεκίνησε μια νέα, αυτή τη φορά εναντίον των αστυνομικών.

“ Αν δεν είχαμε τα βίντεο, ο πελάτης μου ίσως αυτή τη στιγμή να ήταν στη φυλακή”, δήλωσε η δικηγόρος του Ζεκλέρ, η Χαφιντά αλ Αλί.

Πηγή: ΑΠΕ

Tweet
Κατηγορία ΕΥΡΩΠΗ
επιστροφή στην κορυφή

ΕΥΡΩΠΗ - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Η Κομισιόν ενέκρινε τον αρχικό ετήσιο προϋπολογισμό της για ανθρωπιστική βοήθεια
    Η Κομισιόν ενέκρινε τον αρχικό ετήσιο προϋπολογισμό της για ανθρωπιστική βοήθεια

    Η Κομισιόν ενέκρινε σήμερα, όπως ανακοίνωσε, τον αρχικό ετήσιο προϋπολογισμό της για ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ για το 2021, λαμβάνοντας υπόψιν τις παγκόσμιες ανθρωπιστικές ανάγκες, οι οποίες επιδεινώνονται περαιτέρω λόγω των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού και των επιπτώσεων της αλλαγής του κλίματος. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση άνω του 60% σε σύγκριση με τον αρχικό ανθρωπιστικό προϋπολογισμό 900 εκατ. ευρώ που εγκρίθηκε πέρυσι.

    Από το ποσό αυτό 385 εκατομμύρια ευρώ της ανθρωπιστικής χρηματοδότησης της ΕΕ θα διατεθούν για τις ανάγκες στη Μέση Ανατολή και την Τουρκία για να βοηθήσουν εκείνους που πλήττονται από την περιφερειακή κρίση της Συρίας, καθώς και για την εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στην Υεμένη.

    Επιπλέον, 505 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν στην Αφρική , 180 εκατομμύρια ευρώ σε ανθρωπιστική βοήθεια θα συνεχίσουν να βοηθούν τους πιο ευάλωτους πληθυσμούς στην Ασία και τη Λατινική Αμερική και η ΕΕ θα διαθέσει επίσης 28 εκατομμύρια ευρώ για τη χρηματοδότηση έργων σε Ουκρανία, Δυτικά Βαλκάνια και Καύκασο.

    Το υπόλοιπο της χρηματοδότησης, 302 εκατομμύρια ευρώ, θα χρησιμοποιηθεί για ανθρωπιστικές αεροπορικές υπηρεσίες της ΕΕ και για απρόβλεπτες ανθρωπιστικές κρίσεις.

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει επίσης να παρέχει βοήθεια σε χώρες της Ασίας όπως το Αφγανιστάν και στο Μπαγκλαντές, το οποίο φιλοξενεί σήμερα ένα εκατομμύριο πρόσφυγες Ροχίνγκια από τη Μιανμάρ.

     

    Πηγή: ΚΥΠΕ

    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %546 %2021 %14:%Ιαν σε ΕΥΡΩΠΗ
  • Κυριακίδου προς AstraZeneca για τα εμβόλια: Δυσαρέσκεια ΕΕ για ανεπαρκείς εξηγήσεις
    Κυριακίδου προς AstraZeneca για τα εμβόλια: Δυσαρέσκεια ΕΕ για ανεπαρκείς εξηγήσεις

    ​Τη δυσαρέσκεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στην AstraZeneca για ανεπαρκείς εξηγήσεις και έλλειψη σαφήνειας, εξέφρασε εκ νέου η Επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου, σημειώνοντας ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί νέα συζήτηση με την εταιρεία.

    Συντάχθηκε στις %AM, %26 %448 %2021 %11:%Ιαν σε ΕΥΡΩΠΗ
  • Οι εξελίξεις στην Α.Μεσόγειο στο επίκεντρο συνάντησης Χριστοδουλίδη-Βαρελί
    Οι εξελίξεις στην Α.Μεσόγειο στο επίκεντρο συνάντησης Χριστοδουλίδη-Βαρελί

    Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ευρωπαίο επίτροπο για την Γειτονία και τη Διεύρυνση, Όλιβερ Βάρελι.

    Συντάχθηκε στις %AM, %26 %301 %2021 %08:%Ιαν σε ΕΥΡΩΠΗ
  • Ιταλία: Σήμερα το πρωί αναμένεται η παραίτηση του πρωθυπουργού
    Ιταλία: Σήμερα το πρωί αναμένεται η παραίτηση του πρωθυπουργού

    Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε αναμένεται να κάνει γνωστή την απόφασή του να παραιτηθεί, σήμερα το πρωί, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπως μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

    Συντάχθηκε στις %AM, %26 %234 %2021 %06:%Ιαν σε ΕΥΡΩΠΗ
  • Αισθητή μείωση στα ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο
    Αισθητή μείωση στα ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

    Κάτω από τις 30.000 έπεσαν τα ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά από τις 19 Δεκεμβρίου.

    Συντάχθηκε στις %PM, %25 %774 %2021 %19:%Ιαν σε ΕΥΡΩΠΗ
  • Αντιπρόεδρος Κομισιόν:Εξετάζονται όλες οι επιλογές τελωνειακής ένωσης με Τουρκία
    Αντιπρόεδρος Κομισιόν:Εξετάζονται όλες οι επιλογές τελωνειακής ένωσης με Τουρκία

    Για μια “καλή συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια σχετικά με το εμπόριο, τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας και τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις εντός της ΕΕ”, έκανε λόγο ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Ντομπρόβσκις.

    Συντάχθηκε στις %PM, %25 %738 %2021 %18:%Ιαν σε ΕΥΡΩΠΗ
  • Μπορέλ: Σημαντικό βήμα οι διερευνητικές Ελλάδας - Τουρκίας, να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για Κυπριακό
    Μπορέλ: Σημαντικό βήμα οι διερευνητικές Ελλάδας - Τουρκίας, να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για Κυπριακό

    Σημαντικό βήμα προς την επαναπροσέγγιση ΕΕ - Τουρκίας, χαρακτήρισε ο Ύπατος Εκπρόσωπος Ζοζέπ Μπορέλ τις διερευνητικές συνομιλίες Ελλάδας και Τουρκίας, που ξεκίνησαν σήμερα.

    Συντάχθηκε στις %PM, %25 %706 %2021 %17:%Ιαν σε ΕΥΡΩΠΗ
  • Το ΣΕΥ ενέκρινε συμπεράσματα σχετικά με τη διπλωματία για το κλίμα και την ενέργεια
    Το ΣΕΥ ενέκρινε συμπεράσματα σχετικά με τη διπλωματία για το κλίμα και την ενέργεια

    Το Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών ενέκρινε σήμερα συμπεράσματα σχετικά με το "κλίμα και την ενεργειακή διπλωματία" και την "επίτευξη της εξωτερικής διάστασης της ευρωπαϊκής πράσινης συμφωνίας", κατά τη συνεδρίασή του στις Βρυξέλλες, με φυσική παρουσία των Υπουργών.

    Συντάχθηκε στις %PM, %25 %692 %2021 %17:%Ιαν σε ΕΥΡΩΠΗ
  • Κομισιόν: Επικαιροποίηση των συστάσεων για τα μέτρα συντονισμού των κρατών-μελών της ΕΕ
    Κομισιόν: Επικαιροποίηση των συστάσεων για τα μέτρα συντονισμού των κρατών-μελών της ΕΕ

    Σήμερα η Επιτροπή πρότεινε επικαιροποίηση της σύστασης του Συμβουλίου του περασμένου Οκτωβρίου για μέτρα συντονισμού που επηρεάζουν την ελεύθερη κυκλοφορία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό αποτελεί μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Επιτροπής για διασφάλιση καλύτερου συντονισμού και επικοινωνίας των μέτρων που σχετίζονται με τα ταξίδια σε επίπεδο ΕΕ.

    Συντάχθηκε στις %PM, %25 %639 %2021 %16:%Ιαν σε ΕΥΡΩΠΗ
  • Γαλλία- covid-19: Η κατάσταση στη χώρα είναι "ανησυχητική"
    Γαλλία- covid-19: Η κατάσταση στη χώρα είναι "ανησυχητική"

    Η κατάσταση της πανδημίας covid-19 στη Γαλλία είναι ανησυχητική, δήλωσε η επικεφαλής της Ανώτατης Αρχής Υγείας (HAS) μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Inter σήμερα, την ώρα που η κυβέρνηση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν εξετάζει την επιβολή τρίτου lockdown.

    Συντάχθηκε στις %PM, %25 %620 %2021 %15:%Ιαν σε ΕΥΡΩΠΗ
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Sanofi θα βοηθήσει Pfizer/ BioNTech για παραγωγή 100 εκατ. δόσεων του εμβολίου τους
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %847 %2021 %21:%Ιαν σε ΔΙΕΘΝΗ
  • Οι μαζικότεροι εμβολιασμοί στο επίκεντρο των σχεδιασμών του Υπουργείου Υγείας
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %822 %2021 %20:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Η κατάθεση του Κωνσταντίνου Πετρίδη στην ερευνητική επιτροπή για τις πολιτογραφήσεις
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %805 %2021 %20:%Ιαν σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τα σημεία για τις μονάδες δειγματοληψίας με rapid tests αύριο Τετάρτη
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %787 %2021 %19:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Δύο θάνατοι και 109 νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα στην Κύπρο
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %768 %2021 %19:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Κατεχόμενα: Λοκντάουν, απαγόρευση κυκλοφορίας τις νύχτες και τηλεκπαίδευση
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %761 %2021 %19:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πιθανόν την Παρασκευή η έγκριση του εμβολίου της AstraZeneca
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %759 %2021 %19:%Ιαν σε ΥΓΕΙΑ
  • Τα μονοκλωνικά αντισώματα μειώνουν τον κίνδυνο κατά 70% - Νέα μελέτη
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %725 %2021 %18:%Ιαν σε ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • Γερμανία: Εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης των αεροπορικών πτήσεων προς τη χώρα
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %719 %2021 %18:%Ιαν σε ΔΙΕΘΝΗ
  • Ελλάδα: 842 νέα κρούσματα κορονοϊού, 283 διασωληνωμένοι, 21 θάνατοι
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %716 %2021 %18:%Ιαν σε ΕΛΛΑΔΑ
  • Σε σχολεία της Λεμεσού περιόδευσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %708 %2021 %18:%Ιαν σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κατέθεσε για τις πολιτογραφήσεις στην Ερευνητική ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %659 %2021 %16:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Προς τοπικό λοκντάουν στα κατεχόμενα, διαδικτυακά η εκπαίδευση
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %655 %2021 %16:%Ιαν σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Προκηρύσσονται τις επόμενες εβδομάδες 2 σχέδια του Υπουργείου Εμπορίου
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %650 %2021 %16:%Ιαν σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση οι διερευνητικές, είπε ο Στόλτεμπεργκ στον Δένδια
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %633 %2021 %16:%Ιαν σε ΔΙΕΘΝΗ
  • Η AstraZeneca προσφέρθηκε να επισπεύσει παραδόσεις του εμβολίου στην ΕΕ
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %628 %2021 %16:%Ιαν σε ΔΙΕΘΝΗ
  • Κυρ. Μητσοτάκης: Η διαδικασία των εμβολιασμών προχωράει πολύ ικανοποιητικά
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %624 %2021 %15:%Ιαν σε ΕΛΛΑΔΑ
  • Αποφάσεις Υπ. Εργασίας για εφαρμογή των Ειδικών Σχεδίων για την περίοδο Ιαν. 2021
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %620 %2021 %15:%Ιαν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Επ. Εξωτερικών εξέτασε το καταστατικό του EastMed Gas Forum - Πέμπτη πάει Ολομέλεια
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %616 %2021 %15:%Ιαν σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σεντώνας: "Ο ΠτΔ θα απαντήσει τεκμηριωμένα για μέτρα κατά της διαφθοράς"
    Συντάχθηκε στις %PM, %26 %613 %2021 %15:%Ιαν σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ReThink ReCycle

Εξάσκηση δικαιώματος προστασίας δεδομένων φυσικών προσώπων

Exercising a right related to the protection of data of natural persons

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΙΚNEWS
Τηλέφωνα: 22862010, 22862012
Φαξ: 22312720
E-mail: [email protected]

ΕΥΡΩΠΗ - ΑΡΧΕΙΟ

« January 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
logo-bottom

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας του ΡΙΚ διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία και χωρίς γραπτή άδεια του ΡΙΚ.

Copyright © 2014
Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • ΑΡΧΕΙΟ ΡΙΚ
  • ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ
  • MEDITERRANEAN MEMORY
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
ΡΙΚ INTRANET

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+357 22862000
Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
Τ.Θ. 24824
1397 Λευκωσία, Κύπρος
[email protected]

Εισηγήσεις-Παράπονα-Σχόλια

  facebook-icon twitter-icon rss-icon