Ενημέρωση Στελεχών Κόμματος SPD Γερμανίας από Κ. Μαυρίδη

Συνάντηση με πενήντα στελέχη του Γερμανικού Σοσιαλοδημοκρατικού Κόμματος SPD που επισκέπτονται την Κύπρο αυτές τις μέρες, είχε ο Ευρωβουλευτής Κώστας Μαυρίδης (ΔΗΚΟ - S&D) σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό. Ανάμεσα στους Γερμανούς επισκέπτες περιλαμβάνονται πρώην βουλευτές και δήμαρχοι.

Ο κ. Κ. Μαυρίδης εξήγησε στην ομάδα των Γερμανών επισκεπτών από το SPD, το ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός της Ευρ. Ένωσης σε σχέση με ζητήματα και προβλήματα που απαιτούν ευρωπαϊκές προσεγγίσεις και λύσεις π.χ. οικονομία και εμπόριο, ενέργεια, μετανάστευση και προσφυγικές ροές, Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας, προστασία εξωτερικών συνόρων κ.ά. Επιπλέον, ο Κύπριος Ευρωβουλευτής παρουσίασε την παρούσα φάση στο Κυπριακό και εξήγησε τον αρνητικό ρόλο της Τουρκίας που συνεχίζει να κατέχει παράνομα μέρος της Κύπρου και απαιτεί να έχει επικυρίαρχο ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου μέσα από μια λύση στο Κυπριακό, πράγμα καταστροφικό για την ΕΕ.

Ο κ. Μαυρίδης εξήγησε ότι η αποχώρηση του τουρκικού κατοχικού στρατού (όπως συνέβηκε με τον Σοβιετικό στρατό στη Γερμανία) θα επιτρέψει την λύση του Κυπριακού μέσα από την επέκταση και εφαρμογή του κράτους δικαίου της ΕΕ σε όλη την επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας στα κατεχόμενα και για όλους τους ευρωπαίους πολίτες της. Ακολούθησε μακρά συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους Γερμανούς επισκέπτες του SPD καθώς και συνεννόηση για συνέχιση της ενημέρωσης στο μέλλον.

Πηγή: Φιλελεύθερος

EU4U 500px 200px

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 06:20

Τελευταιες Ειδησεις

11 Μαΐου
Στις Βρυξέλλες για τις εργασίες του Eurogroup και του ECOFIN μεταβαίνει ο Υπουργός Οικονομικών
05:48
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 11/5/2024
05:16
10 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 10 Μαΐου 2024
22:00
Η Γενική Συνέλευση στηρίζει το αίτημα της Παλαιστίνης για ένταξή της στον ΟΗΕ
20:29
Υπ. Εργασίας: «Η έξαρση της αδήλωτης εργασίας διασυνδέεται με τις αυξημένες ροές μεταναστών»
19:42
Ο Σύνδεσμος Πυροσβεστών απορρίπτει τις επικρίσεις για ολιγωρία
16:45
Από στραγγαλισμό απεβίωσε ο Θανάσης Νικολάου, αποφάνθηκε η θανατική ανακρίτρια
16:34
Η Ελλάδα θα υπερψηφίσει τη συμμετοχή της Παλαιστίνης στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
16:32
Δύο άμαχοι σκοτώθηκαν από ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο
16:28
Υπουργικό Συμβούλιο: Μέτρα αναβάθμισης του θεσμού των Συμβασιούχων Οπλιτών
16:26
Τμήμα Μετεωρολογίας 3ο Δελτίο Καιρού 10/5/2024
16:04
Μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης της Κύπρου, έστειλε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
14:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.