Συνέδριο ΕΛΚ - O ΔΗΣΥ στήριξε Βέμπερ

Η δεύτερη και τελευταία μέρα των εργασιών του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κορυφώθηκε με την εκλογική διαδικασία για το χρίσμα του υποψηφίου του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Επικράτησε ο Γερμανός Manfred Weber, πρόεδρος της ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο με ποσοστό σχεδόν 80%. Ανθυποψήφιος του ήταν ο Φιλανδός, πρώην πρωθυπουργός Alex Stubb.

Μετά το πέρας του συνεδρίου ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ έκανε την πιο κάτω δήλωση:

“Ολοκληρώθηκε το διήμερο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Μετά από τη χθεσινή μέρα, με το ισχυρότερο ψήφισμα που πήραμε ποτέ σε συνέδριο του ΕΛΚ, σήμερα εκλέχθηκε ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο φίλος Mamfred Weber Μάλφερτ Βέπερ. Τον άνθρωπο που εμείς πιστέψαμε, έναν πραγματικό ευρωπαίο, με όραμα για την Ευρώπη.

Είμαστε σίγουροι πως με τον Weber πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το μέλλον της Ευρώπης θα είναι ακόμα πιο αισιόδοξο, ακόμα πιο λαμπρό. Εμείς, στον Δημοκρατικό Συναγερμό, νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά γιατί είμαστε το πρώτο κόμμα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια που στηρίξαμε την υποψηφιότητα του φίλου Weber. Η Κύπρος είναι και θα παραμείνει για πάντα η πατρίδα μας. Η Ευρώπη είναι η ασφάλεια μας, είναι το μέλλον μας, είναι το μέλλον των παιδιών μας”.

Πηγή: sigmalive

EU4U 500px 200px

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 07:40

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
22:00
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα
21:36
Στο Ισραήλ αιγυπτιακή αντιπροσωπεία για επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα
21:27
Πύραυλο των Χούθι κατέρριψε βρετανικό πλοίο για πρώτη φορά από το 1991
21:17
Πρόεδρος: «Θετικό μήνυμα προς την Τουρκία στέλνει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο»
20:53
Το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την ψήφιση Νέων Κανονισμών για Δημοτικά Σχολεία
20:15
Μεσανατολικό: Απελευθέρωση των ομήρων ζητούν από τη Χαμάς 18 χώρες
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.