Νέες λύσεις δικτύωσης παρουσίασε η Cisco

Νέες λύσεις δικτύωσης, οι οποίες συνιστούν μία από τις πλέον σημαντικές καινοτομίες στον τομέα της επιχειρηματικής δικτύωσης παρουσίασε η Cisco, με στόχο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες και να υπερνικήσουν εμπόδια που θεωρούνταν αξεπέραστα, σε μια εποχή κατανεμημένης τεχνολογίας όπου τα πάντα συνδέονται.

Το νέο αυτό δίκτυο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι αποτέλεσμα ετών έρευνας και ανάπτυξης από τη Cisco, με στόχο τον επαναπροσδιορισμό της δικτύωσης, για μια εποχή στην οποία οι μηχανικοί δικτύων που σήμερα διαχειρίζονται εκατοντάδες συσκευές θα κληθούν να διαχειριστούν 1 εκατομμύριο συσκευές έως το 2020.
«Το δίκτυο δεν υπήρξε ποτέ κρισιμότερο για τις επιχειρήσεις, αλλά ούτε είχε δεχθεί ανάλογες πιέσεις στο παρελθόν», δήλωσε ο Chuck Robbins, Διευθύνων Σύμβουλος της Cisco και πρόσθεσε ότι «Με τη δημιουργία ενός δικτύου με μεγαλύτερη διαίσθηση, δημιουργούμε μια ευφυή πλατφόρμα με απαράμιλλη ασφάλεια για το παρόν και το μέλλον, η οποία προάγει την επιχειρηματική ανάπτυξη και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τους ανθρώπους και τις εταιρείες παντού».
Σήμερα οι εταιρείες διαχειρίζονται τα δίκτυά τους μέσω συμβατικών διεργασιών ΙΤ, οι οποίες δεν είναι βιώσιμες στη νέα ψηφιακή εποχή. Η προσέγγιση της Cisco δημιουργεί ένα σύστημα με διαίσθηση, το οποίο μαθαίνει διαρκώς, προσαρμόζεται, αυτοματοποιεί και προστατεύει, με στόχο να βελτιστοποιήσει τις λειτουργίες του δικτύου και να το προστατεύσει από το σημερινό, συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον απειλών, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 17:38

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαρτίου
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Ενδεικτικές των προθέσεων της Αγκύρας οι δηλώσεις Ερντογάν
10:57
Αθήνα: Πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας οι δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο
10:36
Εντός του έτους νομοσχέδιο το οποίο θα διέπει τη δημιουργία πανεπιστημιακών κλινικών
09:48
Μεγάλες ζημίες προκλήθηκαν από τη χθεσινή θεομηνία
09:14
Έτοιμο το "Τζένιφερ" να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια 500 τόνων στη Γάζα
08:53
Υπουργός Ενέργειας: Εφικτή η ολοκλήρωση του τερματικού στο Βασιλικό
08:48
Τρία οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς από φωτιά στη Γεροσκήπου
08:38
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
06:48
ΗΠΑ: Νεκρός ο Μαρουάν Ίσα - Το «Νο3» του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς
06:38
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν πυραύλους και drones των Χούθι
06:15
Βρυξέλλες: Βοήθεια ύψους 5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία ενέκριναν οι Υπουργοί Εξωτερικών
06:02
Το Ισραήλ προχώρησε σε νέα αεροπορικά πλήγματα στη Συρία
05:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.