Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%PM, %23 %556 %2019 %15:%Οκτ

Ρέθυμνο: Σφοδρή επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, εξαπέλυσε από το Ρέθυμνο ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας την, ότι «πουλούσε κοπανιστό αέρα κι αυτό φάνηκε από τις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Άδωνη Γεωργιάδη να δώσει εξηγήσεις για τη δήλωσή του ότι η Novartis χρημάτιζε πολιτικούς, ενώ στηλίτευσε τη στάση της κυβέρνησης στην υπόθεση με την ταινία Τζόκερ.

Ο Α. Τσίπρας για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην υπόθεση απαγόρευσης νέων κάτω των 18 ετών να παρακολουθήσουν την ταινία Τζόκερ σχολίασε «βγήκε η Μενδώνη και είπε ότι δεν φταίει το υπουργείο Πολιτισμού, αλλά η αστυνομία, μετά βγήκε ο Χρυσοχοΐδης και είπε ότι δεν φταίει το υπουργείο Προστασίας αλλά Πολιτισμού, μετά συμφωνήσανε όλοι μαζί ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έχουμε  κυβέρνηση Τζόκερ, γιατί είναι σαν να πιάσαν το τζόκερ και ξαφνικά μετά από 4 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι που την χρεοκοπήσανε, αναλαμβάνουν να διαχειριστούν μια χώρα με ρυθμισμένο το χρέος και 37 δις στα δημόσια ταμεία, αυτό κι αν είναι τζόκερ», είπε ο κ. Τσίπρας

Για μια ακόμα φορά, κάλεσε τον Αδωνη Γεωργιάδη να δώσει εξηγήσεις με αφορμή την δήλωση του ότι η Novartis χρημάτιζε και πολιτικούς.
«Σήμερα αναρωτιέμαι» είπε ο κ. Τσίπρας «αν ο κύριος Γεωργιάδης θα βγει να μας πει η novartis ποιούς πολιτικούς χρημάτιζε και τι ακριβώς γνωρίζει ο ίδιος και γιατί δεν το λέει. Αναρωτιέμαι αν θα τη δώσει την απάντηση ο ίδιος ο κύριος Γεωργιάδης ή ο κύριος πρωθυπουργός.»

Πηγή: ΕΡΤ