Τραμπ: Πέρασα «μια τρομερή δοκιμασία» με τη διαδικασία παραπομπής μου

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι πέρασε «μια τρομερή δοκιμασία» με τη διαδικασία παραπομπής του, την οποία ενορχήστρωσαν, σύμφωνα με τον ίδιο, «πολύ ανέντιμοι και διεφθαρμένοι άνθρωποι», την επομένη της αθώωσής του από τη Γερουσία. «Όπως όλοι γνωρίζουν, η οικογένειά μου, η σπουδαία χώρα μας και ο πρόεδρος σας πέρασαν μια τρομερή δοκιμασία από ορισμένους πολύ ανέντιμους και διεφθαρμένους ανθρώπους» είπε ο Τραμπ.

Οι αντίπαλοί μας «έκαναν το αδύνατο για να μας καταστρέψουν και να λαβώσουν τη χώρα» υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια του πρωινού γεύματος παρουσία θρησκευτικών και πολιτικών ηγετών στην Ουάσιγκτον, στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη χθεσινή ψηφοφορία. Οι Δημοκρατικοί «γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν είναι κακό, όμως προτάσσουν τα συμφέροντά τους πριν από εκείνα της σπουδαίας χώρας μας», την ώρα που η Γερουσία, όπου επικρατούν οι Ρεπουμπλικανοί, «είχε τη σοφία, το ηθικό σθένος και τη δύναμη να κάνει ό,τι γνώριζε πως είναι δίκαιο» συνέχισε ο ίδιος. «Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την πίστη τους για να δικαιολογήσουν τις άσχημες ενέργειές τους. Ούτε μου αρέσουν οι άνθρωποι που λένε "προσεύχομαι για εσένα", όταν γνωρίζουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει» συμπλήρωσε, ρίχνοντας τα βέλη του προς την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, που είναι καθολική στο θρήσκευμα και η οποία έσκισε, την Τρίτη, το αντίγραφό της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου για την Κατάσταση του Έθνους. «Τόσοι άνθρωποι πληγώθηκαν και δεν μπορούμε να το ανεχθούμε αυτό για αυτό ακριβώς θα μιλήσω λίγο αργότερα από τον Λευκό Οίκο» επισήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ. 

Πηγή: ΑΠΕ

 

 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 23:00

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.