Εκκενώθηκαν τα γραφεία του CNN μετά από τηλεφώνημα

Τα γραφεία του δικτύου CNN στη Νέα Υόρκη εκκενώθηκαν από την αστυνομία την Πέμπτη το βράδυ για περισσότερο από μια ώρα μετά το τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος είπε ότι πέντε βόμβες είχαν τοποθετηθεί στο κτίριο του Time Warner Center, με αποτέλεσμα το δίκτυο να διακόψει το πρόγραμμά του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τα γραφεία του δικτύου CNN στη Νέα Υόρκη εκκενώθηκαν από την αστυνομία την Πέμπτη το βράδυ για περισσότερο από μια ώρα μετά το τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος είπε ότι πέντε βόμβες είχαν τοποθετηθεί στο κτίριο του Time Warner Center, με αποτέλεσμα το δίκτυο να διακόψει το πρόγραμμά του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Είναι "όλα εντάξει" διαβεβαίωσε η αστυνομία λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, μετά την έρευνα του κτιρίου από αρκετές δεκάδες αστυνομικούς. Τίποτε ύποπτο δεν βρέθηκε, σύμφωνα με το CNN.

Είχε προηγηθεί ο "αποκλεισμός της περιμέτρου στο Columbus Circle και η εκκένωση του κτιρίου για να ερευνηθεί όλο το κτίριο", όπως δήλωσε ο ερευνητής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Χάμπερτ Ρέγιες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών είχε αποκλειστεί από την αστυνομία, καθώς ομάδες πυροτεχνουργών έκαναν ελέγχους στο κτιριακό συγκρότημα. Η τηλεφωνική κλήση έγινε γύρω στις 10 το βράδυ και το δίκτυο ειδήσεων άλλαξε για λίγο το πρόγραμμά του, ενώ δημοσιογράφοι, υπάλληλοι και περαστικοί στέκονταν πίσω από τα αστυνομικά οδοφράγματα έξω από το κτίριο.

Μονάδες πυροτεχνουργών της αστυνομίας της Νέας Υόρκης ήταν σε κατάσταση αναμονής σε περίπτωση εντοπισμού εκρηκτικών μηχανισμών. Το γραφείο του δικτύου στο Time Warner Center εκκενώθηκε τον Οκτώβριο μετά τον εντοπισμό ενός πακέτου που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό και είχε ως παραλήπτη τον πρώην διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν, συνεργάτη του δικτύου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 07:00

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.