Ερντογάν για Α.Μεσόγειο: Θα συνεχίσουμε να δίνουμε απάντηση

“Ως Τουρκία θα συνεχίσουμε να δίνουμε την απάντησή μας σε αυτού του είδους τις επιμονές με τον πιο ισχυρό τρόπο τόσο στην περιοχή όσο και στο διπλωματικό πεδίο”, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στα εγκαίνια του διυλιστηρίου Star στην Αλιάγα της Σμύρνης.

Στην ομιλία του ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι εκφράζει θλίψη για “τις διάφορες προσπάθειες που είναι καταδικασμένες να αποτύχουν όπως τα μονομερή τετελεσμένα για έρευνες υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο”. “Αυτή η κατάσταση δεικνύει ότι ακόμη στην περιοχή μας υπάρχουν αυτοί που δεν εγκαταλείπουν τις πολιτικές οι οποίες προωθούν την αστάθεια και την ένταση στη περιοχή μας”, ανέφερε και πρόσθεσε:
“Ως Τουρκία θα συνεχίσουμε να δίνουμε την απάντησή μας σε αυτού του είδους τις επιμονές με τον πιο ισχυρό τρόπο τόσο στην περιοχή όσο και στο διπλωματικό πεδίο. Οι προσπάθειες που αγνοούν τη χώρα μας και τους αδελφούς μας δεν έχουν πιθανότητα να πετύχουν και τελικά όλες οι πλευρές θα το δουν”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη “θέλω από εδώ να επαναλάβω ακόμη μια φορά ότι είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους πρόταση για φιλία, αλληλεγγύη και κέρδος για όλους”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 08:00

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.