Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεσπάσει σύγκρουση στη Β. Κορέα

«Μια σύγκρουση μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή» στη Βόρεια Κορέα, προειδοποίησε σήμερα ο Κινέζος Υπουργός Εξωτερικών Ουάνγκ Γι μετά τις νέες απειλές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εναντίον της Πιόνγκγιανγκ, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανείς δεν θα βγει νικητής» από μια αντιπαράθεση.

«Ο διάλογος είναι ο μόνος δρόμος», πρόσθεσε ο κ. Ουάνγκ στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Γάλλο ομόλογό του Ζαν - Μαρκ Ερό, μία ημέρα αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ δεσμεύθηκε ότι θα αντιμετωπίσει το βορειοκορεατικό «πρόβλημα» ακόμη και χωρίς την Κίνα.

Παράλληλα ο Κινέζος υπουργός υπογράμμισε ότι πρέπει να αποφευχθεί να λάβει μια μη αναστρέψιμη πορεία η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο, σημειώνοντας ότι «κανείς δεν θα βγει νικητής» από μια αντιπαράθεση.

Όποιος προκαλέσει σύγκρουση στην κορεατική χερσόνησο, «θα πρέπει να αναλάβει την ιστορική ευθύνη και να πληρώσει το τίμημα», κατήγγειλε ο ίδιος.

«Ο νικητής δεν θα είναι αυτός που κάνει τις πιο σκληρές δηλώσεις ή αυτός που δείχνει την ισχυρότερη πυγμή. Αν ξεσπάσει πόλεμος, το αποτέλεσμα θα είναι μια κατάσταση από την οποία κανείς δεν θα βγει νικητής», κατάληξε, χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στις απειλές Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:01

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Δηλώσεις Κυβερνητικού Εκπροσώπου και κομμάτων μετά το Εθνικό
17:57
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.