Ερντογάν: Στις 16 Απριλίου θα πετάξουμε τα δεσμά

Αυτό το σύστημα ήταν δεσμά στα χέρια μας και είμαστε έτοιμοι να πετάξουμε αυτά τα δεσμά από τα χέρια μας στις 16 Απριλίου, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην περιοχή της Αλικής έξω από την Άγκυρα, όπου δημιουργείται αποθήκη φυσικού αερίου.

Στην πρώτη του ομιλία έπειτα από την έγκριση από τον ίδιο της πρότασης για τροποποίηση του συντάγματος που αφορά το προεδρικό σύστημα και την παραπομπή της σε δημοψήφισμα, είπε ότι στις 16 Απριλίου όλοι μαζί θα πετάξουν τα δεσμά αυτά. “Πριν από λίγο το είπε και ο Πρωθυπουργός. Εμείς δεν λυγίζουμε μπροστά από καμία ανθρώπινη δύναμη. Ιδού, σήμερα ερχόμενος εδώ έβαλα την υπογραφή, η διαδικασία άρχισε”. Ο Τούρκος Πρόεδρος αναφερόμενος στο νέο έργο για το φυσικό αέριο είπε: “Κοιτάτε αυτούς που είναι υπέρ του ‘όχι’, αυτοί μόνο λόγια είναι, υπηρεσία καμιά”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:25

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.