Τέλος και για την υποψηφιότητα Τζον Κέισικ, μεταδίδουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ

Ο Ρεπουμπλικανός Τζον Κέισικ έθεσε τέρμα στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει το χρίσμα του υποψήφιου Προέδρου την Τετάρτη, σύμφωνα με το NBC News και το Politico, αφήνοντας το δρόμο ανοιχτό για τον Ντόναλντ Τραμπ για τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters o Κέισικ, 63 χρονών, Κυβερνήτης του Οχάιο και πρώην μέλος του Κογκρέσου είχε υποσχεθεί μόλις πριν μια ημέρα να συνεχίσει να είναι υποψήφιος μετά την απόσυρση του Γερουσιαστή Τεντ Κρουζ κατόπιν απογοητευτικών αποτελεσμάτων στις εκλογές της Ιντιάνα.

To τηλεοπτικό δίκτυο NBC επικαλείται πηγή του επιτελείου του κ. Κέισικ που δεν κατονομάζει σύμφωνα με την οποία ο Κυβερνήτης θα αναστείλει την προεκλογική του εκστρατεία.

Το εκλογικό επιτελείο δεν ήταν διαθέσιμο για να απαντήσει σε σχετικό ερώτημα του Reuters άμεσα.

Ο κ. Κέισικ, ο οποίος νίκησε μόνο στη δική του πολιτεία κατά τη διάρκεια της κούρσας για το χρίσμα, ακύρωσε δημόσια εμφάνισή του την Τετάρτη την Βιρτζίνια και προγραμματίζει να προβεί σε δήλωση στο Κολόμπους του Οχάιο στις 2100 GMT (2400 ώρα Κύπρου).

Η αποφασιστική νίκη του κ. Τραμπ στην Ινδιάνα ώθησε τον κ. Κρουζ να αναστείλει την υποψηφιότητά του και είχε επίσης προκαλέσει φημολογία για τον κ. Κέισικ ο οποίος ήδη βρισκόταν στην τρίτη θέση και αρκετά πιο μακριά από τους άλλους δύο διεκδικητές.

Πηγή: ΚΥΠΕ, Reuters

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 01:57

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
18:00
«Χίτλερ της εποχής μας ο Νετανιάχου», επιμένει ο Ερντογάν
17:46
Κατηγορίες εναντίον των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την εισαγωγή σκύλων
17:40
Η νεκροτομή δεν αποκάλυψε το φύλο και την ηλικία του πτώματος στην Αγία Θέκλα
17:37
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
16:29
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη της απόπειρας φόνου
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.