Κορωνοϊός- Ρωσία: Στόχος ο εμβολιασμός 7 εκατ. ανθρώπων

Η Μόσχα θέλει να εμβολιάσει έως 7 εκατομμύρια ανθρώπους, δήλωσε ο δήμαρχος Σεργκέι Σομπιάνιν, την ώρα που η Ρωσία κατέγραψε σήμερα άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ στα νέα κρούσματα Covid-19.

Η Μόσχα άρχισε να διανέμει το εμβόλιο Sputnik V κατά της COVID-19 σε 70 κλινικές χθες, για να διατεθεί στις ομάδες που είναι περισσότερο εκτεθειμένες στον ιό.

«Ως προοπτική, πρέπει να εμβολιάσουμε έξι με επτά εκατομμύρια ανθρώπους», είπε ο Σομπιάνιν στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya-1, σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε σήμερα.

Την ίδια ώρα, η Ρωσία ανακοίνωσε αριθμό ρεκόρ νέων κρουσμάτων με 29.039 κρούσματα σε 24 ώρες, με αποτέλεσμα το σύνολο των κρουσμάτων να ανέρχεται σε 2,460.770 από την αρχή της πανδημίας, ενώ το σύνολο των νεκρών να βρίσκεται πλέον στους 43.141.

Πηγή:ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 17:15

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.