Τουρκικό Υπουργείο Ενέργειας:Επέστρεψε για συντήρηση το Ορούτς Ρέις στην Αττάλεια

Για προγραμματισμένη συντήρηση, προμήθεια και αλλαγή προσωπικού επέστρεψε το "Ορούτς Ρέις" στο λιμάνι της Αττάλειας αναφέρει το τουρκικό Υπουργείο Ενέργειας προσθέτοντας ότι πρόκειται για δραστηριότητα ρουτίνας που επαναλαμβάνεται κάθε μήνα. "Γιαβούζ" και "Μπαρμπαρός" συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους σύμφωνα με το τουρκικό Υπουργείο.

Στην ανακοίνωσή του το τουρκικό Υπουργείο Ενέργειας αναφέρει ότι “το ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις ξεκίνησε τις σεισμικές δραστηριότητες έρευνάς στη θέση Demre-1 στη Μεσόγειο στις 10 Αυγούστου και ότι μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει εργασίες συγκεντρώνοντας δεδομένα σε μια περιοχή 3 χιλιάδων 525 χλμ. “Το Ορούτς Ρέις επιστρέφει στο λιμάνι μια φορά το μήνα για προγραμματισμένη συντήρηση, αλλαγή προσωπικού και προετοιμασίες για την επόμενη αποστολή του. Η επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι για προμήθεια και συντήρηση σε μηνιαία βάση είναι δραστηριότητα ρουτίνας. Το πλοίο θα συνεχίσει τις σεισμικές του δραστηριότητες έρευνας μετά τις εργασίες προμήθειας και έρευνας”, αναφέρει το τουρκικό Υπουργείο Ενέργειας.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Τουρκία συνεχίζει τις δραστηριότητες έρευνας και γεώτρησής της στην Μεσόγειο σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και το ότι το γεωτρύπανο Γιαβούζ συνεχίζει τις δραστηριότητές του στο Selcuklu-1 και το το ερευνητικό Μπαρμπαρός στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 18:49

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Μονόωρη στάση εργασίας αυτή την ώρα στο ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.