Πονάω 24 ώρες το 24ωρο', λέει ο Αφροαμερικανός που δέχθηκε 7 σφαίρες από Αστυνομικό στις ΗΠΑ

Ο Τζέικομπ Μπλέικ, ο Αφροαμερικανός που δέχθηκε επτά σφαίρες στην πλάτη από λευκό αστυνομικό πριν δύο εβδομάδες στην Κενόσα του Ουισκόνσιν, δήλωσε ότι "πονάω 24 ώρες το 24ωρο", ακόμη κι όταν αναπνέει, σε βίντεο που τράβηξε από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.

Παρά τον τραυματισμό του, λόγω του οποίου πιθανότατα θα μείνει παράλυτος από τη μέση και κάτω, ο Μπλέικ δηλώνει στο βίντεο ότι "περιμένω πολλά ακόμη από τη ζωή".

Ο 29χρονος πατέρας έξι παιδιών, που δέχθηκε επτά σφαίρες στην πλάτη στις 23 Αυγούστου, προειδοποίησε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να δει τη ζωή του να αλλάζει ριζικά σε λίγα λεπτά.

"Τη ζωή σας και όχι μόνο τη ζωή σας, τα πόδια σας τα οποία χρειάζεστε για να κινείστε και να προχωράτε στη ζωή, όλα μπορούν να σας τα πάρουν έτσι", αναφέρει στο βίντεο -που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Σάββατο από τον δικηγόρο του Μπεν Κραμπ-- κάνοντας μια κίνηση με τα δάκτυλά του.

"Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, δεν υπάρχει παρά ο πόνος", προσθέτει ο νεαρός Αφροαμερικανός.

"Πονάω όταν αναπνέω, πονάω όταν κοιμάμαι, πονάω όταν αλλάζω πλευρό, πονάω όταν τρώω", λέει στο βίντεο το οποίο έχει ήδη περισσότερες από 400.000 θεάσεις YouTube.

"Σας παρακαλώ, σας λέω ότι πρέπει να αλλάξετε τις ζωές σας. Μπορούμε να είμαστε αλληλέγγυοι, να μαζέψουμε μερικά χρήματα, να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα για τους ανθρώπους μας, διότι χάθηκε πολύς χρόνος", τονίζει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 18:58

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.