Εκτύπωση αυτής της σελίδας
%PM, %03 %529 %2019 %13:%Δεκ

ΑΚΕΛ: επαναδιεκδικεί την ηγεσία ο Ά. Κυπριανού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την απόφασή του να επαναδιεκδικήσει την ηγεσία του ΑΚΕΛ στο παγκύπριο τακτικό συνέδριο του κόμματος του 2020, ανακοίνωσε ο Άντρος Κυπριανού.

Μιλώντας στο πλαίσιο διάσκεψης τύπου, ο κύριος Κυπριανού τόνισε ότι αυτό το οποίο τον έπεισε να επαναδιεκδικήσει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, ήταν οι εξελίξεις στο κυπριακό.
Παράλληλα, ο Άντρος Κυπριανού εξαπέλυσε πυρά εναντίον της κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ για τους χειρισμούς στο Κυπριακό και την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι με τους χειρισμούς του οδήγησε το κυπριακό σε επικίνδυνη τελμάτωση.
Είπε ότι η πολιτική που ακολουθεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στο κυπριακό, χαρακτηρίζεται από έλλειψη συνέπειας και στρατηγικού στόχου, παλινδρομήσεις, αντιφάσεις και τακτικισμούς.
Ο κύριος Κυπριανού κάλεσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον ΔΗΣΥ να αντιληφθούν την κρισιμότητα της κατάστασης και να εργαστούν με συνέπεια και αποφασιστικότητα για τη λύση.
Αναφερόμενος στην εσωτερική διακυβέρνηση, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ είπε ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη - ΔΗΣΥ, δεν έσωσε την οικονομία της Κύπρου, αντιθέτως την έβαλε στο στόχαστρο.  
Χαρακτήρισε μάλιστα την κυβέρνηση, ως κοινωνικά ανάλγητη, ανεύθυνη, ανίκανη και επικίνδυνη.
Ο Άντρος Κυπριανού υποστήριξε επίσης ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας βυθίζεται καθημερινά στην απογοήτευση, την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και την απαισιοδοξία.

Σύνταξη: Παναγιώτης Γιωργαλλής

Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %03 %530 %2019 %13:%Δεκ