Αναστέλει απόψε τη λειτουργία της η αεροπορική εταιρεία Cobalt

 

Με την άφιξη και της τελευταίας πτήσης λίγο πριν τα μεσάνυκτά, η εταιρεία Cobalt  θα ανακοινώσει αναστολή εργασιών και καθήλωση των αεροσκαφών της μέχρι νεοτέρας.

Ηδη η Cobalt ενημέρωσε για τις αποφάσεις της το Υπουργείο Μεταφορών και την Αρχή Αδειοδότησης Αερομεταφορών, που είχε ορίσει για αύριο συνεδρία για να εξετάσει τις εξελίξεις σε σχέση με τους μετόχους.

Το Δ.Σ της εταιρείας αποφάσισε αρχικά να αναμένει και την αυριανή μέρα για να διαπιστωθεί αν θα γίνει το συμφωνημένο έμβασμα από το ενδιαφερόμενο επενδυτικό ταμείο εβραϊκών και ευρωπαϊκών συμφερόντων με Γάλλο επικεφαλής, ωστόσο τα τελευταία στοιχεία που έλαβε δεν άφησαν ελπίδες, οπότε αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ελεγχόμενο κλείσιμο της εταιρείας, χωρίς άμεση ταλαιπωρία επιβατών, που αναμένεται να ανακοινωθεί γύρω στα μεσάνυκτα.

Προηγουμένως θα ενημερωθεί γραπτώς η Αρχή Αδειοδότησης και το υπουργείο Μεταφορών. Σύμφωνα πληροφορίες  λόγω των εξελίξεων εσπευσμένα επέστρεψαν στο υπουργείο Μεταφορών, η υπουργός και ο γενικός διευθυντής ώστε να χειρισθούν την κατάσταση.

 

Αυτή την ώρα πραγματοποιούν κανονικά τα δρομολόγια τους τα έξι αεροπλάνα της Cobalt. Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται οι πτήσεις από Φρανκφούρτη, Μάντσεστερ, Λονδίνο και Δουβλίνο ενώ κανονικά προχωρά η διαδικασία της πτήσης προς Αθήνα.

Πηγή: Φιλελεύθερος

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 08:06

Τελευταιες Ειδησεις

27 Απριλίου
Πρόοδο στα ζητήματα Θετικής Ατζέντας δηλώνουν ότι έκαναν οι Υφυπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας - Τουρκίας
05:35
Πρόταση Αιγύπτου προς Ισραήλ για μεσοπρόθεσμη συμφωνία εκεχειρίας
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 27/04/24
05:29
Παρέμβαση Αμερικής ζητά δικομματική ομάδα για να μην αποπλεύσει από την Τουρκία νηοπομπή ΜΚΟ προς τη Γάζα
05:27
26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.