Έφτασε στον προορισμό του το «Ορούτς Ρέις» λέει ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας

Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Ορούτς Ρέις» έφτασε στον νέο του προορισμό, για τη διεξαγωγή σεισμικής ερευνητικής δραστηριότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ.



«Το ερευνητικό πλοίο μας Ορούτς Ρέις, σήκωσε τις άγκυρες του από την Αττάλεια και έφτασε στο σημείο στην Μεσόγειο, για τις νέες του δραστηριότητες. Οι δραστηριότητες της Τουρκίας για ενεργειακή ανεξαρτησία στην Μεσόγειο και στην Μαύρη Θάλασσα θα συνεχιστούν. Τα 83 εκατομμύρια του κόσμου της Τουρκίας είναι μαζί σου Ορουτσ Ρέις. Καλή Τύχη» έγραψε ο κ. Ντονμέζ στον λογαριασμό του, στο twitter.

Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολού, η Τουρκία, στο πλαίσιο των ερευνητικών δραστηριοτήτων της χώρας για υδρογονάνθρακες, ανακοίνωσε ότι το «Ορούτς Ρέις» θα ξεκινήσει νέες δραστηριότητες για σεισμογραφικές έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο, με navtex που εξέδωσε, με ημερομηνία έναρξης τις 10 Αυγούστου.

Αναφέρει ακόμη ότι το «Ορούτς Ρέις» θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του στην Ανατολική Μεσόγειο, συνοδευόμενο από τα πλοία Τζένγκις Χαν και Αταμάν μέχρι τις 23 Αυγούστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 19:34

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
22:00
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα
21:36
Στο Ισραήλ αιγυπτιακή αντιπροσωπεία για επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα
21:27
Πύραυλο των Χούθι κατέρριψε βρετανικό πλοίο για πρώτη φορά από το 1991
21:17
Πρόεδρος: «Θετικό μήνυμα προς την Τουρκία στέλνει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο»
20:53
Το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την ψήφιση Νέων Κανονισμών για Δημοτικά Σχολεία
20:15
Μεσανατολικό: Απελευθέρωση των ομήρων ζητούν από τη Χαμάς 18 χώρες
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.