Υπέρ του Γενικού Ελεγκτή τάσσεται το Κίνημα Οικολόγων

Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

Τη στήριξή του στον Γενικό Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη εξέφρασε το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών. Σε συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Περδίκης χαρακτήρισε απαράδεκτη την προσφυγή του Γενικού Εισαγγελέα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο.

Ο κύριος Περδίκης κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα πολιτικά κόμματα να απαντήσουν στο ουσιώδες, όπως το χαρακτήρισε ερώτημα, εάν η διαφάνεια η κριτική και ο έλεγχος είναι απρεπής συμπεριφορά. Σχολιάζοντας το κατηγορητήριο σημείωσε ότι είναι επικίνδυνο το να κατηγορείται κάποιος λειτουργός ή πολιτικός για τις τοποθετήσεις συγγενών ή συνεργατών του.

Με ανακοίνωσή του επίσης, το Volt Cyprus, αναφέρει ότι προκαλεί εύλογα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της, η ενέργεια της Νομικής Υπηρεσίας να καταχωρίσει υπόθεση στο δικαστήριο κατά της ελεγκτικής Υπηρεσίας.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΚΑΛ / ΕΜ

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Απριλίου 2024 - 13:02

Τελευταιες Ειδησεις

09 Μαΐου
Ζελένσκι: Αντικατέστησε πάλι τον διοικητή των ειδικών δυνάμεων
20:12
Προβάδισμα 30 μονάδων δίνει στους Εργατικούς νέα δημοσκόπηση στη Βρετανία
20:03
Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα απάτης με συμβολή της Κυπριακής αστυνομίας
19:58
Διαχειρίσιμη αλλά με σοβαρό κίνδυνο αναζωπύρωσης η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά
19:51
Μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη συμμετοχή του Ισραήλ στην Eurovision
19:46
Αναχώρησε από τη Λάρνακα για τη Γάζα το αμερικανικό πλοίο Sagamore
18:14
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 9 Μαΐου 2024
18:00
Απόψε στις 22:00 ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision
18:00
Κατευθύνεται προς τον υδατοφράκτη Άλασσας η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά (βίντεο)
17:55
Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες Ισραήλ - Χαμάς
17:22
Υπ. Εργασίας: Οι συμφωνίες να είναι σεβαστές από όλους
16:44
Διαγωνισμός Συγγραφής Κυπριώτικου Σκετς 2024
16:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.