Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους

Photo by JACK GUEZ / AFP

"Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας έχουν αποδυναμώσει το κίνημα της Χαμάς, αλλά δεν έχουν επιτύχει στους πολεμικούς τους στόχους, που ήταν η ολοκληρωτική εξάλειψη της Χαμάς και η ανάκτηση των ομήρων".

Αυτό αναφέρει άρθρο των New York Times, επικαλούμενο εκτιμήσεις Αμερικανών και Ισραηλινών αξιωματούχων, σημειώνοντας ότι τα δεινά των Παλαιστινίων οδήγησαν, μάλιστα, σε αμφισβήτηση της υποστήριξης του Ισραήλ, ακόμα και μεταξύ των συμμάχων του.

Οι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι, παρά τις βαριές απώλειες της Χαμάς, μεγάλο μέρος της ανώτερης ηγεσίας της παραμένει στη θέση του, κρυμμένο στο τεράστιο δίκτυο σηράγγων και υπόγειων κέντρων επιχειρήσεων, που έχει δημιουργήσει και το οποίο θα της επιτρέψει να επιβιώσει και ανασυσταθεί μόλις σταματήσουν οι μάχες.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, ΕΡΤ

ΠΑΧ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Απριλίου 2024 - 12:36

Τελευταιες Ειδησεις

03 Μαΐου
Μεγάλη Παρασκευή: "Η ζωή εν τάφω "
17:50
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 3 Μαΐου 2024
17:45
Χούθι: Θα κτυπούν όποιο πλοίο είναι εντός της εμβέλειάς τους
17:07
Φεύγουν για να κάνουν Πάσχα στα νησιά οι Έλληνες
17:02
Ένωση Συνταξιούχων: Χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι δεν πήραν πασχαλινό επίδομα
16:59
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 03/05/24
16:23
Γερμανία: Kατηγορεί την Ρωσία για κυβερνοεπίθεση
16:19
Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λευκωσία.Ποιά η ώρα επαναφοράς
16:17
Εξαπλώνονται και σε άλλες χώρες οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τους Παλαιστινίους
15:31
Θανατηφόρο στα κατεχόμενα με θύμα 79χρονο Ελληνοκύπριο
15:28
Παγκόσμια ημέρα ελευθερίας του τύπου με θλιβερά στοιχεία
15:21
150.000 οι νεκροί Ρώσοι στρατιώτες
14:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.